ACTA DE LA QUARTA ASSEMBLEA DELS INDIGNATS DE LLEVANT

Posted: Mai 26, 2011 in Actes

Ahir varen sortir punts on hi va haver debat. Un grup d’unes 15 persones vam acampar. Durant el vespre es va apropar gent a parlar, debatre i donar-nos suport.

Comentaris.

L’acampada és una bona experiència, es recomana a tothom.

Informam de que La Vereda tocarà a la Plaça Islàndia amb el nom de “ Indignats de Llevant”.

Estam en procés d’aconseguir suport legal.

Les comissions haurien de treballar de forma més autònoma establint així l’assemblea en un lloc més de debat i de diàleg.

S’ha solucionat la proposta de sortir al mapa i a la web de l’acampada de Palma.

Em de fer ús dels nostres drets com consumidors i usuaris dels serveis públics i privats. Hem de demanar fulls de reclamació

Propostes:

Cinema a la fresca: dia 4 de juny es projectarà “inside job” amb un debat posterior. (A l’agenda trobareu més informació).

Debat obert sobre lluites socials al llarg de la història.

Fer una llista de llibres, webs, i vídeos interessants per formació.

S’ha llegit un text sobre el que estam fent aquí.

Seria interessant fer divulgació fóra de la plaça, moure’ns.

Proposta de que cada comissió es fagi una compte de correu per tenir més fàcil la comunicació entre els seus membres i una base de dades amb els telèfons de contacte.

Posar pancartes a llocs estratègics.

És important que les persones que s’acosten a la plaça participin i aportin noves idees. La comissió d’acció a proposat posar un cartell de propostes al taulell informatiu. S’aprova per majoria. Si hi ha quòrum suficient, es posarà una data i es duràn a terme. Sempre hi quan l’assamblea no s’hi oposi.

S’ha dedidit que la diada es farà dia 11 de juny: Xerrada del banc de temps o cooperatives. A Palma es va presentar un projecte de banca alternativa.

Agrair a algunes papereries la seva col·laboració donant-nos el seu recolzament deixant-nos fer les fotocòpies necessàries.

S’ha proposat anar a Palma tots junts, per votació s’ha decidit que no, per no deixar la plaça buida. A Palma ja estan informats de que el Llevant es mou.

Es proposa donar un àmbit comarcal als punts acollits del manifest de Palma. Em arribat a una conclusió, lluitar per aquests 4 punts:

 • Reforma de la llei electoral
 • Fóra privilegis de la classe política
 • Referèndum per si s’ha de rescatar la banca amb diner públic
 • Reforma de la llei de partits.

Diada:

S’ha decidit que la diada en lloc de fer-se dia 4 es farà dia 11 de juny. En principi havia de venir La Vereda, però per problemes aliens no serà possible en aquesta data.

Per acabar, s’ha llegit un resum de l’acta d’ahir.

Anuncis
Comentaris
 1. Toni ha dit:

  Informacions com aquesta animen!
  ..de manera totalmente accidental, se ha sabido que hace siete años, Julio Anguita renunció por escrito a la paga de pensión máxima vitalicia a la que tenía derecho como ex parlamentario, argumentando que con la pensión que le correspondía como maestro tenía bastante..
  http://portal.ajintem.com/noticias-internacionales/opinion/51194–julio-anguita-renuncia-a-su-pension-vitalicia-como-ex-parlamentario-.html

 2. ràdio77 ha dit:

  Hola companys!
  Avui horabaixa a les 19:30h Ràdio 77 emetrà en directe des de la Pl Ramon Llull de Manacor retransmetent tot el que està passant amb la gent indignada que hi ha a Manacor i les assemblees que se facin. Feim una crida a totes les persones que vulguin col·laborar i participar donant les seves opinions.
  Fins avui horabaixa.
  Salut i revolució!

 3. Raco ha dit:

  Avui no podre assistir a l’assamblea fins mes tard, però m’agradaria que entras a l’ordre del dia la comdemna energica a la policia i als mossos d’esquadra pel dessallotjament anticonstitucional , violent, desproporcionat i en definitiva il·legal que han patit els nostres companys i companyes de Catalunya.

  Cap agressió sense resposta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s