Acta de l’Assemblea del 7 de juny

Posted: Juny 8, 2011 in Actes

Acta de l’Assemblea del 7 de juny
Assistents: unes 30 persones.
Ordre del dia que s’ha seguit:

1. Es recorda els esdeveniments ocorreguts la matinada del diumenge passat. Un cotxe amb himnes feixistes a gran volum es va apropar a l’acampada i va llançar una botella de vidre i una cadira. No hi va haver ferits, però varen seguir provocant. No es va poder prendre nota de la matrícula del cotxe. Avui s’ha decidit en Assamblea anar a denunciar els fets i personar-nos tots. Hem quedat demà a les 18h a la plaça per tramitar la denuncia amb assessorament jurídic. Es farà una crida via facebook per a tenir la major assitència.

2. La comissió de formació informa que la propera xerrada serà el 16 de juny a les 20 h. I serà de com Wahaka va resoldre conflictes per mètodes assemblearis. El ponent serà algú que ho va viure d’aprop.

3. S’informa que l’encarregada de la comissió d’infraestructura serà na Mª Antònia.

4. S’acorda que hi haurà una persona que es responsabilitzar de prendre notes per elaborar les actes. Serà na Fàtima.

5. Es parla sobre la caminada que es farà des de Manacor per arribar a Palma a participar en la macro manifestació del 19 de juny. S’acorda que hi haurà un grup encarregat de gestionar-ho i que serà format per Roger, Bel, Tià, Maties i Joan.

En el torn obert de paraula es dialoga sobre els següents termes:
– Un representant de l’Assemblea de Portocolom ha informat de les activitats i projectes que estan duent a terme. Una de les propostes que treballaran conjuntament amb els Indignats de Llevant serà organitzar la caminada fins a Palma pel proper dia 19 de juny.

– Roger informa que, juntament amb altres companys, estan elaborant un document per presentar a la presa de possessió de l’Ajuntament de Manacor el proper dia 11 de juny. Aquest document des debatrà i aprovarà a l’Assemblea del proper dijous.

– S’ha establert un diàleg molt interessant i animat sobre les sensacions que des de defora es tenen del nostre moviment, de la poca repercussió que està tenint en els mitjans de comunicació i en els governs, etc. Tots els assistents estem d’acord en què de moment encara no es sap en certesa com es concretarà tot el que s’ha iniciat, però que tots estem a l’espectativa i tenim clar que el què hem iniciat no pot tenir un fi, que és molt positiu i que tots estem disposats a treballar per un món millor, tant a nivell local com a nivell global, integrant a tota la societat i fent que sigui la veu del poble.

– També s’ha parlat de la imatge que la gent pot tenir de nosaltres. S’ha constatat que sovint es té la imatge de què només un tipus de gent és la que està portant el moviment endavant, amb una imatge molt concreta. A tal respecte s’ha dit que el que ens uneix no és tant la imatge, sinó la lluita cap a uns objectius comuns. Per això que és una riquesa trobar-nos gent de procedències molt diverses que, sense renunciar a la pròpia identitat o principis, som capaços de dialogar i treballar per un futur comú.

– Hi ha hagut varies propostes:

1. Així com hi ha un BOIB, crear també un BOP (Butlletí Oficial del Poble). Tema que s’haurà de debatre en properes Assemblees.
2. La comissió d’art seguirà treballant per donar a la Plaça Ramon Llull una imatge més estètica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s