Acta dimarts 12 d’agost de 2011

Posted: Juliol 14, 2011 in Inici

Assemblea

Dimarts 12 d’agost de 2011Ordre del dia:

 1. Repàs de comissions
 2. Assemblees interpobles
 3. Organització material
 4. Recerca Pruaga
 5. Punt informatiu de dissabtes
 6. Torn de paraula
 1. Comissions
Comunicació

S’ha gravat l’informatiu 0. És proposa fer la projecció dia 21 per aprofitar el projecto de Recerca Pruaga.

Es va fer el curset de càmera dissabte a Porto Colm on varen assistir un grup d’indignats de Llevant que es valora positiu.

El pas pel programa La Reforma es va explicar tot el moviment però no es va originar cap debat. Tot i així és valora positivament.

S’han realitzat dos articles que es publicaran a les revistes Manacor i Cent per cent.

Miquel Àngel Ariza ha demanat un cara cara amb un portaveu d’Indignats de Llevant. Es passa a debatre aquest punt. Hi ha diferents postures:

–          Es considera aquest personatge poc professional i sensacionalista i que el seu únic interès és ridiculitzar el moviment, per tant no ens interessa entrar dins el seu espectacle de circ.

–          Per una altre banda el seu programa és el més vist de tota la televisió de Manacor per el que és una oportunitat d’arribar a la massa, encara que pensem que la gran majoria no vindrà a la plaça però si pot entendre un poc més el moviment i arribar a empatitzar.

Acords:

–          Projecció de l’informatiu 0 dia 21 d’agost abans de la projecció de la pel·lícula de Recerca Pruaga.

–          S’aprova anar al cara cara però amb una actitud seriosa i sense entrar a les seves provocacions. En cas de veure que el debat pren una dinàmica fora del tema, el portaveu té carta blanca per marxar, sempre explicant els motius per no deixar lloc a l’especulació. Una de les condicions que se li plantejarà a Miquel Àngel és anar dues persones i no una. S’ha triat entre dues o tres persones per anar a xerrar; Lluc, Tia i/o Toni.

Formació

Ja està tancada la programació del mes de juliol. El Dijous es farà la presentació del número especial del Cultura Obrera sobre el 15M.

Una de les ponents de dia 28 és una advocada especialitzada en el tema de l’ocupació i trobem imprescindible la seva assistència. Viu a Barcelona per el que es demana l’assemblea pagar el bitllet d’avió. Estirà uns dies per tant podrem aclarir dubtes sobre els temes legals.

Acords:

–          S’acorda pagar entre tots el que pugui el bitllet.

Acció

Revolució interior

 

El pròxim divendres 15 es realitzarà una meditació dirigida a les 20h. C/Navarra, 30 1r. Pis.

Acció a nivell internacional que fomenta el consum responsable i convidar cada dimarts de 22h a 22:30h.a fer un “apagón” general.

 1. Assemblea interpobles

 Diumenge passat es va informar que es realitzaria una assemblea a Manacor. Es fa la proposta de fer-la dissabte 16 a les 19h. Es crea un debat sobre quin tipus d’assemblea és i si hem d’assistir el màxim número possible o només varis representants. Les persones que han participat d’altres assemblees expliquen que no importa està tots simplement és una reunió de coordinació i traspàs d’informacions.

Hi ha un postura que planteja que es fa una feina molt guapa a Manacor i que hauria de ser un dia que pogués venir el màxim de gent i fer-los una bona rebuda. Per altre banda, es planteja fer l’assemblea dissabte i explicar els nostres dubtes i propostes envers aquestes assemblees interpobles.

Acords:

–          Assistir el màxim de gent possible dissabte 16 i dimarts a l’assemblea explica el que es va tractar.

 1. Organització material

 

Divendres 15 és el darrer dia que guarden el material de l’acampada al dipòsit municipal. S’ha de repartir el material o tirar-lo.

Acords

–          Dijous tothom que pugui, amb furgonetes , anirà a les 18:30h a la Policia Local, desprès el material és durà a diferents llocs o es tornarà als seus amos.

 1. Recerca Pruaga

 

Venen dos representants de Recerca per explicar la seva tasca i proposar la col·laboració amb Indignats de Llevant. Consideren que en la nota de premsa del Mancor, on s’inclou la projecció amb la programació de les activitats d’Indignats, queda implícita la col·laboració d’ambdos moviments i que per tant la terminologia que es podria utilitzar és la de col·laboració per els seus cartells. Per tant es replanteja l’acord anterior de no posar col·laboració si no que Recerca reforçava als Indignats.

Acord:

–          Als cartells de Recerca no sortirà Indignats de Llevant com a col·laboradors però si faran una nota amb les altres activitats dels dijous, i desprès a la crònica posterior a l’esdeveniment és mencionarà el recolzament de Recerca cap a Indignats de Llevant.

 1. Punt informatiu

Dissabte 9 de juliol es va posar un punt d’informació on es va repartir fulletons sobre el moviment i les activitats que realitza Indignats de Llevant. S’han de corregir els fulletons perquè no queda clar qui organitza les activitats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s