Acta Assemblea Indignats de Llevant 9 Agost 2011

Posted: Agost 11, 2011 in Inici


Assistència:  Unes 12 persones.

–          L’assemblea comença amb una mica de retràs degut a la manca de gent.

–          Finalment decidim fer l’assemblea i tractar els següenst temes:

1         Decidir quin contacte i forma de comunicació ens agradaría tenir amb l’assemblea Mallorca.

2         Fer un anàlisi de la quantitat de gent que assisteix a les assemblees durant l’estiu i replentejar-nos si continuem o no fent assemblees cada dimarts.

3         Pensar propostes per l’Assemblea Mallorca, que tindrà lloc dissapte dia 13 a Marratxí.

4         Altres.

1         Decidim que donarem el mail dindignats de llevant a l’assemblea Mallorca, ja que hi ha quatre persones que actualmente están pendents de revisar el correu amb freqüència.

2         Degut a la manca de gent durant les vacances d’estiu, decidim que; La próxima assemblea serà dia 30 d’agost. Aquest dia es xerrarà del que s’ha dit a l’assemblea Mallorca de dia 13 i es prepararà la pròxima assemblea de Mallorca que serà dia 3 de septembre.  S’acorda també que per agafar forces dia 6 de septembre es reprendran les assemblees dels dimarts,ens tornarem a reestructurà i agafar compromisos, ja que entenem que l’agost és un mes complicat malgrat seguir indignats i indignades.

3         Respecte les propostes per l’assemblea de Mallorca, des d’Indignats de llevant proposem:

–          Parlar amb els altres companys i companyes de les retallades en sanitat, concretant el que passa als hospitals d’Inca i Manacor. Pensem que és un tema molt important d’indignació, que ens afecta a totes i que és una lluita a la que si pot sumar molta gent i diversa. Pensem que aquesta podría ser una lluita comunua i que podriem pensar propostes i linees d’acció.

–          El·leccions dia 20 de Novembre: Proposem  que a l’assemblea de Mallorca es parli de les pròximes eleccions i que entre tots i totes pensem lines d’acció o revindicacions. Respecta aquest tema entenem que serà molt important informar-formar a la gent, i començar a treballar a partir del septembre.

–          Manifestació Estatal dia 15 Octubre. Ens agradaria començar a parlar de l’organització d’aquesta manifestació.

4         Altres:

–          Dia 18 no hi haurà la xerrada ja que el ponent no pot venir.

–          Dimarts hi haurà reunió amb el grup de difusió de Palma que vol col·laborar amb Lo Tort TV.

–          Es proposa fer una diada al septembre, a tots i totes ens sembla una bona idea per agafar forces i engrescar a més gent però no concretam res.

–   QUI POT ANAR A L’ASSEMBLEA MALLORCA, AQUEST DISSAPTE DIA 13, A LES 19H A MARATXÍ?????????? 

Anuncis
Comentaris
 1. victoria ha dit:

  Me sap greu no haver pogut venir dimarts a l’assamblea…i tampoc puc anar-hi dissabte, ja que tenc unes noces. Ens veim dia 30 carregats d’energia!!!! SALUT!

  Victoria

 2. Xavi ha dit:

  Hola, soc de l’Assemblea Raiguer(Inca), simplement anirmar-vos a tots i totes a n’aquests moments. A Inca assistim a assemblea com a molt 5 o 6 persones a les assemblees la qual cosa deprimeix un poc, pero estam aconseguint fer bona feina en cuant a activitsts, una bona organització i ganes de seguir a pesar de s’estiu.
  Comentar-vos també l’importància de l’assemblea Mallorca de cara a n’es futur, ja que segurament serà un punt important per arribar a una forta eficiència a nivell autonòmic, així que el que pugui, seria molt important que assistís( reclacar que es molt important que es decidesquin voluntaris durant assemblea).

  Descansau aquestes setmanes d’agost i preparau-vos per un hivern calent i mogut!
  Força i ànims!!!

  PD: Enhorabona per “Lo Tort TV”! XD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s