Acta de l’Assamblea del 6-setembre-2011

Posted: Setembre 8, 2011 in Inici

Moderador: Toni

Ordre del dia

1. Informació de comissions

2. Informació del grup de treball del congrés

3. Adhesió al manifest de l’associació d’amics del poble sahrauí

4. Futur de l’assamblea

5. Organització de la vaga general

6. Torn Obert de Paraula

Comença l’assamblea amb la lectura d’uns versos del Carles Rabassa (Palma, 1977)

1. La comisió de revolució interior comentar la seva proposta de participar en el caire interior de les altres comisions, la setmana que vé es durà un esbós d’aquesta proposta. A més es comenta que ja hi ha un banc del temps a Manacor, que té una pàgina al facebook, però que encara no està en marxa.

2. De la primera reunió del grup de treball varen sortir algunes idees clares:

– la realització del congrés haurà de ser cap a la primavera, i no abans de les eleccions del Novembre

– seria un congrés de PARTICIPACIÓ CIUTADANA però amb un objectiu més o manco definit.

No es va poder avançar molt més en el grup de treball perquè faltava gent que estava interessada en participar en el grup de treball, s’esperarà al dimarts que vé per posar la següent reunió.

3. N’Andreu va informar de que l’Associació d’amics del poble sahrauí s’havia posat en contacte amb les diferentes assamblees per si els interessava adherir-se al manifest que han fet per a la manifestació que orgnaitzen el dia 9 de setembre. L’assamblea d’indignats de llevant ens hi hem adherit.

4. L’assamblea necessita més gent, hi ha una manca de compromís. Es parla de pensar en estratègies per “enganxar” a tota aquella gent que ha passat per l’assamblea i a altra gent que es pot animar a venir a les assamblees. És necessari marcar objectius i compromisos a curt termini que siguin assequibles. Es podria aprofitar el tema de la manifestació a nivell internacional del 15 d’Octubre per anar organitzant i fent coses que despertin la indignació de la gent, per a això, ens comprometem tots a dur una o dues propostes a la següent assamblea per tal de triar les més interessants per a posar en marxa.

N’Andreu farà un escrit sobre la situació actual de l’assamblea,  que es passarà a la llista de mails i es farà la máxima difusió possible pel facebook, per tal d’intentar que a l’assamblea de dimarts que vé (12 de setembre) vengui  molta més gent.

5. La proposta de la vaga general consisteix en el següent: alguns sindicats de base suggereixen a les assamblees del 15M que s’adhereixin amb una lluita comuna per prepara una vaga general.

Des de l’assamblea pareix que es necessita més informació sobre el tema, però no n’hi ha perquè és una proposta per començar a organitzar des de el principi, no hi ha res organitzat encara. La proposta queda a l’espera de debat pel dimarts 19 de setembre, tenint en compte que a la següent assamblea es tornarà a presentar el tema.

6. Es fa saber que a Alaró hi ha un estudi d’enregistrament a l’abast de l’assamblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s